There is nothing to show here!
Slider with alias over-ons not found.

Altijd een praktische oplossing voor uw vraag naar tijdelijke accommodatie.

Met die ambitie startte oprichter Pieter Maas in 1984 ons bedrijf. Het idee ontstond toen hij zelf op zoek was naar tijdelijke huisvesting. Tijdens de verbouwing van zijn bedrijf in verhuur van vouwwagens en tourcaravans, verkocht Pieter zijn huis. Hij liet een stacaravan plaatsen op het nieuwe bouwterrein en nam er zijn intrek. Hij zag wel brood in deze markt en besloot zelf te gaan verhuren. Hij kocht zijn eerste stacaravans en woonunits en een nieuwe bedrijfstak was geboren.

MAAS bleef MAAS

In de twintig jaar die volgde bouwde Pieter Maas succesvol aan uitbreiding en diversiteit van het aanbod. Dagelijks op zoek naar de beste en slimste manier om te voorzien in de vraag naar tijdelijke accommodatie. In 2004 gaf Pieter Maas het stokje over aan Martin Oosterlaken. MAAS bleef MAAS en de dienstverlening vanuit de kennis, ervaring en visie van Pieter Maas werd enthousiast voortgezet. Om de ambitie van verdere groei en ontwikkeling mogelijk te maken stapte in 2008 Sébastiaan Thijssen in als compagnon.

Een glimlach en opgestroopte mouwen

Inmiddels is ons aanbod zeer uitgebreid. En hebben we niet wat u zoekt, dan laten we het maken. Na al die jaren zit ons onderscheidend vermogen nog steeds in de eenvoud van onze dienstverlening. Met een glimlach en opgestroopte mouwen zorgen voor een praktische en betaalbare oplossing voor uw vraag naar een tijdelijke accommodatie. U kunt verder rekenen op efficiënt transport en vakkundige plaatsing van de units. We houden de lijntjes graag kort, zo creëren we laagdrempelig contact en een snelle levertijd.